Pracuji

Základní škola T. G. Masaryka Ivančice a partneři potřebují Váš souhlas k využití jednotlivých dat. Souhlas udělíte kliknutím na políčko „OK“.

NastaveníOK

Souhlas můžete odmítnout zde

X
ZŠ TGM Ivančice
Na Brněnce 1, příspěvková organizace

V sobotu 21. ledna 2023 se na naší škole uskutečnil Den otevřených dveří. Po dvou letech jsme se těšili, že proběhne opět v „normálním“ režimu bez jakýchkoli opatření a omezení. Proto jsme tuto akci pojali letos slavnostněji než v minulých letech.

V každé učebně si žáci společně s učiteli připravili pro návštěvníky různé aktivity, kvízy, ukázky prací a pomůcek nebo pokusy. Otevřena byla i kavárnička a čajovna, kde se mohli hosté občerstvit. V jedné z učeben byly k vidění staré kroniky naší školy, včetně té nejstarší z 30. let minulého století. Pěvecký sbor Zpěvánek potěšil všechny svým vystoupením. Neustále obsazeno bylo i ve výtvarných dílničkách. V učebnách informatiky si mohli návštěvníci otestovat práci s malými Ozoboty, s roboty VEX 123 a VEX IQ a vyzkoušet si prostředí virtuální reality prostřednictvím brýlí Oculus 2. K vidění byla také práce s 3D tiskárnou.

Pro rodiče žáků budoucích 1. a 6. tříd byly připraveny informační stánky. Byli jsme také velice rádi, že jsme mohli přivítat naše bývalé kolegyně a kolegy, kteří si přišli společně zavzpomínat.

Po dvou letech, kdy probíhal Den otevřených dveří jen v omezené podobě, navštívilo naši školu necelých 500 návštěvníků, kterým bychom chtěli moc poděkovat za kladné ohlasy a vzkazy.

Děkujeme Vám za přízeň a budeme se opět těšit na Vaši návštěvu.

za vedení školy

Mgr. Milana Kafková

 

Foto: Mgr. O. Němec

ZAJÍMAVÉ ODKAZY

Školní parlament ZŠ TGM Ivančice

Odkaz na starý web školy

 

 

 

 

  Nenech to být - schránka důvěry - pomoc při odhalování šikany

Horizont

 

KONTAKTY

Základní škola T. G. Masaryka Ivančice

Na Brněnce 1, 664 91 Ivančice
IČO: 70918767

  +420 546 419 236

reditelka@zstgmivancice.cz

Kde nás najdete?