Pracuji

Základní škola T. G. Masaryka Ivančice a partneři potřebují Váš souhlas k využití jednotlivých dat. Souhlas udělíte kliknutím na políčko „OK“.

NastaveníOK

Souhlas můžete odmítnout zde

X
ZŠ TGM Ivančice
Na Brněnce 1, příspěvková organizace

Od 1. února 2020 do konce května 2021 měli žáci naší školy, vytvářející webové stránky, možnost přihlásit svůj web do soutěže Ukaž se!

Zaměření obsahu webových stránek bylo libovolné. Pro získání co největšího počtu bodů od tříčlenné poroty museli autoři webů splnit několik daných kritérií. Nejlépe byly hodnoceny weby s vlastními textovými informacemi, fotografiemi či natočenými videi.

Autorem webových stránek, které získaly nejvíce bodů a to 29 z možných 45, je Jiří Bureš z 8. B. Na druhém místě byly s 28 body Anita Burešová ze 7. A a Lucie Moresová z 9. A. Třetí místo s 27 body obsadil Petr Vyklický z 9. B.

Žáci na prvním až desátém místě viz tabulka níže, kteří měli nejvíce bodů od tříčlenné poroty (paní uč. Málková, pan uč. Vala, pan uč. Němec), si převzali diplomy a hodnotné ceny.

Jméno Třída
Jiří Bureš 8. B
Anita Burešová 7. A
Lucie Moresová 9. A
Petr Vyklický 9. B
Stella Dvořáčková 7. A
Kryštof Leskour 8. B
Jakub Musil 9. C
Ondřej Čechovský 9. B
Roman Svoboda 8. C
Leoš Vorel 8. A

Na závěr si dovolím poděkovat paní učitelce Málkové a panu učiteli Valovi za pomoc při hodnocení webů a také společnosti Webnode a firmě Megatronic, které věnovaly ceny soutěžícím.

 

Mgr. O. Němec

Foto: Mgr. O. Němec

ZAJÍMAVÉ ODKAZY

Školní parlament ZŠ TGM Ivančice

Odkaz na starý web školy

 

 

 

 

  Nenech to být - schránka důvěry - pomoc při odhalování šikany

Horizont

 

KONTAKTY

Základní škola T. G. Masaryka Ivančice

Na Brněnce 1, 664 91 Ivančice
IČO: 70918767

  +420 546 419 236

reditelka@zstgmivancice.cz

Kde nás najdete?