Pracuji

Základní škola T. G. Masaryka Ivančice a partneři potřebují Váš souhlas k využití jednotlivých dat. Souhlas udělíte kliknutím na políčko „OK“.

NastaveníOK

Souhlas můžete odmítnout zde

X
ZŠ TGM Ivančice
Na Brněnce 1, příspěvková organizace

Ve čtvrtek 1. září 2022 proběhlo na hřišti naší školy slavnostní zahájení nového školního roku 2022/2023 pro děti z přípravné třídy, žáky 1. a 6. ročníku. Prvňáčky doprovodili žáci devátých ročníků. Žáci 2. – 8. tříd se se svými třídními učiteli sešli přímo ve svých třídách. 

Po tónech české hymny následoval proslov paní ředitelky Mgr. Jany Dvořákové. Zahájení se zúčastnili také členové zastupitelstva pan starosta Milan Buček a místostarosta Jaroslav Sojka.
 

 

Z proslovu paní ředitelky Mgr. Jany Dvořákové:
 

Vážený pane starosto, místostarosto, vážení rodiče, hosté, milé kolegyně a kolegové, milí žáci a děti,
jako každoročně nám všem prázdniny a dovolená velmi rychle uběhly a opět nastává chvíle zahájení nového školního roku. Již potřetí mi dovolte, abych Vás srdečně přivítala u nás na ZŠ T. G. Masaryka.


Doufám, že jste si všichni užili letošní prosluněné horké léto a odpočinuli si. Nyní si však budeme muset zvyknout na to, že dny mají svá jména a že jsou to dny pracovní, které budeme trávit společně ve škole, v práci a prázdniny nám budou připomínat už jen sobota a neděle.

Tady na tomto místě vítáme žáky, pro které je dnešní den jistě nejslavnostnější, ty, kteří dnes k nám do školy zavítali oficiálně poprvé. Vítám Vás, milí prvňáčkové! Nově bych také chtěla přivítat děti, které k nám nastupují do přípravné třídy a samozřejmě nechci zapomenout ani na nově příchozí žáky 6. ročníků. Vítám u nás také žáky z Ukrajiny, z nichž většina již působila na škole na jaře. Všichni se vynasnažíme, aby se Vám všem u nás ve škole líbilo a abyste se do školy těšili. 

Dovolte, abych na závěr vyslovila přesvědčení, že si při učení a práci chceme užít legraci, pohodu a přejeme si, aby nadcházející školní rok byl takový, že na něj budeme rádi vzpomínat.

Do nového školního roku přeji všem hodně úspěchů, spokojenosti a hlavně pevné zdraví.

Foto: Mgr. O. Němec

ZAJÍMAVÉ ODKAZY

Školní parlament ZŠ TGM Ivančice

Odkaz na starý web školy

 

 

 

 

  Nenech to být - schránka důvěry - pomoc při odhalování šikany

Horizont

 

KONTAKTY

Základní škola T. G. Masaryka Ivančice

Na Brněnce 1, 664 91 Ivančice
IČO: 70918767

  +420 546 419 236

reditelka@zstgmivancice.cz

Kde nás najdete?