Pracuji

Základní škola T. G. Masaryka Ivančice a partneři potřebují Váš souhlas k využití jednotlivých dat. Souhlas udělíte kliknutím na políčko „OK“.

NastaveníOK

Souhlas můžete odmítnout zde

X
ZŠ TGM Ivančice
Na Brněnce 1, příspěvková organizace

Ve středu 1. září 2021 proběhlo na hřišti naší školy slavnostní zahájení nového školního roku 2021/2022 pro žáky 1. ročníku. Žáci 2. – 9. tříd se se svými třídními učiteli sešli přímo ve svých třídách.

Po tónech české hymny následoval proslov paní ředitelky Mgr. Jany Dvořákové. Zahájení se zúčastnili také členové zastupitelstva pan starosta Milan Buček, místostarosta Jaroslav Sojka a Ing. Roman Sládek.

 

Z proslovu paní ředitelky Mgr. Jany Dvořákové:

Vážené rodiče, milé kolegyně a kolegové, milí žáci,

prázdniny utekly jako voda a my jsme se znovu sešli v naší velké škole.

Všichni malí i velcí jsme se těšili a pečlivě jsme se připravovali, jak zvládnout nástrahy nového školního roku. Věřím, že bude naplněn učením, zábavou, sportem a přátelskými setkáními. Všichni máme velká očekávání, cíle a naděje a doufáme, že i vy budete přijímat vše dobré a potřebné, co nám naše škola nabízí. 

Přeji Vám, aby nám ta slavnostní a optimistická nálada slavnostního dne vydržela co nejdéle a jsem přesvědčena, že pokud se nám to všem podaří, bude ten letošní rok stát za to.

Tak hodně úspěchů a splněných cílů.

Foto: Mgr. O. Němec

ZAJÍMAVÉ ODKAZY

Školní parlament ZŠ TGM Ivančice

Odkaz na starý web školy

 

 

 

 

  Nenech to být - schránka důvěry - pomoc při odhalování šikany

Horizont

 

KONTAKTY

Základní škola T. G. Masaryka Ivančice

Na Brněnce 1, 664 91 Ivančice
IČO: 70918767

  +420 546 419 236

reditelka@zstgmivancice.cz

Kde nás najdete?