Pracuji

Základní škola T. G. Masaryka Ivančice a partneři potřebují Váš souhlas k využití jednotlivých dat. Souhlas udělíte kliknutím na políčko „OK“.

NastaveníOK

Souhlas můžete odmítnout zde

X
ZŠ TGM Ivančice
Na Brněnce 1, příspěvková organizace

Od 1. 3. do 31. 5. se žáci mohli zapojit do naší školní soutěže Ukaž se! Jejím prostřednictvím registrovali své stávající weby nebo vytvářeli zcela nové webové stránky.

Zaměření obsahu webových stránek bylo libovolné. Pro získání co největšího počtu bodů museli autoři webů splnit několik daných kritérií. Od tří členné poroty mohli obdržet maximálně 45 bodů. Nejlépe byly hodnoceny weby s vlastními textovými informacemi, fotografiemi či natočenými videi. U některých webů si žáci připravili kvízy nebo vlastní prezentace. Celkem bylo žáky naší školy přihlášeno 14 projektů.

Na 5. místě se umístil web Zdeňka Provazníka z 8. C, který se věnuje herním konzolám, čtvrté místo obsadil web Davida Maře z 8. C věnující se hře Mafia. Oba žáci získali 29 bodů, rozhodoval tedy čas registrace webu.

Autorkou webových stránek, které získaly 30 bodů, je ze třídy 8. C Natálie Macháčková. Její web o cestování může být i dobrým tipem na letní dovolenou. Na druhém místě s 34 body se umístil web věnující se chovu potkanů, jehož autorkou je Nina Jašková ze třídy 4. A. Také první cena zůstává tentokrát na I. stupni. Získává ji za svůj web o koních s 39 body Alžbeta Němcová.

Pokud jste nezískali některou z cen, můžete se do soutěže opět zapojit stejně tak jako ostatní v příštím školním roce. Vytvářet si vlastní webové stránky je určitě zajímavou možností, jak prezentovat své myšlenky a současně jste na správné cestě k rozvoji kritického myšlení.

Na závěr si dovolím poděkovat paní zástupkyni Málkové a panu učiteli Valovi za pomoc při hodnocení webů a zejména pak našim sponzorům společnosti Webnode a firmám Insize, M&B Calibr a Megatronic, které věnovaly ceny soutěžícím.

Mgr. O. Němec

 

ZAJÍMAVÉ ODKAZY

Školní parlament ZŠ TGM Ivančice

Odkaz na starý web školy

 

 

 

 

  Nenech to být - schránka důvěry - pomoc při odhalování šikany

Horizont

 

KONTAKTY

Základní škola T. G. Masaryka Ivančice

Na Brněnce 1, 664 91 Ivančice
IČO: 70918767

  +420 546 419 236

reditelka@zstgmivancice.cz

Kde nás najdete?